Click here for Myspace Layouts

Wednesday, 19 October 2011

Exam akhir tahun T_T

                                                     
       Wow sorry yea sbb takde mase nk story bnyk2syg,yela exam da dkat fham2 jela..
inip0n balik scolah terus online yela rindu gle kat MY BLOG sye msty korang tertnye2 mne sye kn,hurm ade kat sni alhamdullillah shat,act korang shat tak ? Biaselah da lame x apdate,berhabuk kn  :) Sye otw buad blog bru sbb blog nie nk mampus da.rosak,!xpe nnty sye bgi tawu korang oke,buad mse sekarang belum siap lgi,busy..fham2 jewla yea :)korang da start exam,kalo dah best la bley enjoy bagai,yang budak2 fom2 scolah sye nie exam start 21/10.Ya Allah cuak gle,tkot gagal sbb pengetua mse tu bgi ucapan untuk bdak2 fom2 kalau gagal akan dipndahkan class..Sye mntk jase baik kawan2 facebook,blog tlong doakan sye lulus exam yea..korang sume bley happy2 kami cuz ckp  GOODBYE jew 'tahun depan sye akan menduduki PENILAIAN MENENGAH RENDAH wow lgi cuak kn,kn..Tension gle,stdy,stdy,stdy..cikgu pernah ckp satu  malaysia exam sme tarikh soalan bagai,last2 apep0n xjadi,nsib baik ade member sye sc0lah lain exam awl gle..bley mntk share soalan haha,Thanx NAIM sbb tlong aku hrap2 msuk ape yg kau bgi tu ,EVEN msuk skitp0n jdilah kn,kn.Ya Allah tlong la hamba mu ini,lulus kn la exam sye,ingtknlah ape yg sye bce,bukakanlah minda Sye,sye mohon ya ALLAH..Sye target lulus,BM,MATH,PJ,SIVIK,KH ERT,AGAMA,ICTL,GEO,SEJARAH  issyallah..! oke la buad mse nie tu jew yg mampu bley cite,lain kali sye bukak blog sye,sye akn cite lgi oke,jmpe lgi bye2 kawan ..!