Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 1 November 2011

Ngok Ngek kpale kemek :P

                                                       
        yeah pada tarikh 28/10 Birthday si gedik haha spe lgi MUHD ADL :P enth tbe2 aku boley bukak lap
and bukak fb aww then trnmpk nme kau kn kat tmpat lahir haha..apelgi aku cpt2 wish haha..aku nk wish dlm fon tggu pnye tggu pkol 1 lbih aku bru wish haha glew2..first aku ckp HAPPY BELATED BIRTHDAY bley dye rep ape ? Nie spe? naik gile aku,aku tros tak rep haha ngok ngek la kau..tbe2 dpt mesej,rupe2nye dye,dye kate SORY EKIN..! THanx SBB WISH BIRTHDAY AND BLA BLA BLA
aku ckp welcome kbai..dye mntk maaf kt aku,sbb dye buad slah,sbenarnye aku x maaf kan kau taw,sbbkn cousin aku sr0h aku trpakse.Kau pkir senang ke nk aku nk maaf kn aku,APTB ..
     THEN aku rep maaf diterima kbai,bley dye mara aku..Wei aku da maaf p0n bersyukur la wahai manusia..
Besok cousin aku sr0h aku mntk maaf,aku mlas gle nk mcj aku biar la then besok mlm  aku online,bley plak kau online haha..tawu2 jew kau ,aku im kau kn aku ckp maaf yea haha dye p0n mntk maaf,s0 sweet aww then sekrang aku da brbaik dgn kau kn,suke la tu haha kwan jew taw ngek..Member2 aku semua mara aku sbb aku bley senang2 maaf kn dye haha,Terpakse syg..! Sedang nabi maafkn umatnye apetah lgi aku, tak kn aku x maaf kn dye smpai mati,wei melampau tuu..taksuke taksuke
  oke2 kalau aku cite psal dye lebih2 nnty dye mgedik plak,oke bye2 <3

Wednesday, 19 October 2011

Exam akhir tahun T_T

                                                     
       Wow sorry yea sbb takde mase nk story bnyk2syg,yela exam da dkat fham2 jela..
inip0n balik scolah terus online yela rindu gle kat MY BLOG sye msty korang tertnye2 mne sye kn,hurm ade kat sni alhamdullillah shat,act korang shat tak ? Biaselah da lame x apdate,berhabuk kn  :) Sye otw buad blog bru sbb blog nie nk mampus da.rosak,!xpe nnty sye bgi tawu korang oke,buad mse sekarang belum siap lgi,busy..fham2 jewla yea :)korang da start exam,kalo dah best la bley enjoy bagai,yang budak2 fom2 scolah sye nie exam start 21/10.Ya Allah cuak gle,tkot gagal sbb pengetua mse tu bgi ucapan untuk bdak2 fom2 kalau gagal akan dipndahkan class..Sye mntk jase baik kawan2 facebook,blog tlong doakan sye lulus exam yea..korang sume bley happy2 kami cuz ckp  GOODBYE jew 'tahun depan sye akan menduduki PENILAIAN MENENGAH RENDAH wow lgi cuak kn,kn..Tension gle,stdy,stdy,stdy..cikgu pernah ckp satu  malaysia exam sme tarikh soalan bagai,last2 apep0n xjadi,nsib baik ade member sye sc0lah lain exam awl gle..bley mntk share soalan haha,Thanx NAIM sbb tlong aku hrap2 msuk ape yg kau bgi tu ,EVEN msuk skitp0n jdilah kn,kn.Ya Allah tlong la hamba mu ini,lulus kn la exam sye,ingtknlah ape yg sye bce,bukakanlah minda Sye,sye mohon ya ALLAH..Sye target lulus,BM,MATH,PJ,SIVIK,KH ERT,AGAMA,ICTL,GEO,SEJARAH  issyallah..! oke la buad mse nie tu jew yg mampu bley cite,lain kali sye bukak blog sye,sye akn cite lgi oke,jmpe lgi bye2 kawan ..!